16. 5. 2024   |   svátek má Přemysl
 

Rybí filé na bílém víně

Název Množství a jednotka
rybí filé 500 g
máslo
cibule 1 ks
hladká mouka
citrónová šťáva ˇ
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 40 min.
Vaření: 12 h. 15 min.
Jarča



Postup
Rybí filé nakrájíme na porce, jak máme rádi. Osolíme, necháme odležet. Pak pokapeme citrónovou šťávou a obalíme v hladké mouce.Cibuli nakrájíme na proužky
a na pánvi s máslem je necháme lehce zesklovatět, přidáme file a opečeme do zlatova. Dáváme pozor, aby nám cibule hodně nezhnědla. Přidáme kečup, trochu vína a prohřejeme.


 


RECEPTY

Mrkvová polévka s krupicovými knedlíčky

Postup: Do vývaru z brokolice (nebo jiného zeleninového vývaru) nastrouháme na hrubém... zobrazit recept

RECEPTY

Londýnské jidáše

Postup: Všechny suroviny si vytáhneme nejméně dvě hodiny předem, aby měly pokojovou... zobrazit recept

RECEPTY

Dort "medvídek"

Postup: Žloutky ušleháme - můžeme vařečkou nebo ve šlehači, postupně za stálého šlehání... zobrazit recept

RECEPTY

Polské pirohy

Postup: Mouku nasypeme do misky, doprostřed vklepneme 2 vajíčka, přidáme půl lžičky... zobrazit recept

RECEPTY

Játrový guláš

Postup: Kuřecí játra omyjeme očistíme a překrájíme na polovinu. V pánvi na oleji... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Jak na to?

Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek

RESTAURACE

BUFFALO restaurant a bar

Vážení a milí hosté,Srdečně Vás vítáme v nově otevřené restauraci BUFFALO v...